208 Signal Sqn

General Category => General Discussion => Topic started by: LeeB6430 on 09 March, 2021, 09:38:07 AM

Title: Testing
Post by: LeeB6430 on 09 March, 2021, 09:38:07 AM
This is the first test on a board wot I made 8) 8) ;D
Title: Re: Testing
Post by: MegB on 09 March, 2021, 10:00:27 AM
Grammar & Spelling !! >:( >:(
Title: Re: Testing
Post by: Poul on 09 March, 2021, 04:06:30 PM
I had no problems creating an account from Denmark :-)
No AV issues either
Title: Re: Testing
Post by: linhmartin on 11 March, 2021, 11:22:26 AM
Ditto here, from Vietnam - I turned off Norton Password Protect and sailed through the registration process.  But that said, I think we should mention somewhere that it's the "register" button people need to look for on their first visit - I can't be the only dumbass in the world who saw so many buttons that I felt like I was in a maze!!!
Title: Re: Testing
Post by: LeeB6430 on 12 March, 2021, 04:09:07 AM
I'm going to research a splash screen to the effect "If you wish participate on this MB you must first register a username & password".
However, if you insist on being unique in this world who am I to take a contrary view? ;D ;D 8)
Title: Re: Testing
Post by: linhmartin on 13 March, 2021, 10:57:16 AM
How about, "To participate on this MB, please click the "register" button and follow the prompts"?  I honestly took ages to find the "register" button because the whole horizontal menu is so insignificant............
Title: Re: Testing
Post by: LeeB6430 on 14 March, 2021, 07:03:46 AM
I'm out all day Mon/Tue 15/16 Mar. I'll make a new user and see what's possible ASAP
Title: Re: Testing
Post by: PamMcD on 18 March, 2021, 11:49:30 AM
I am saying thumbs up because I do not want to appear to be thick as you know what.  But, hey,  I am a very old lady who does silly things like deleting Microsoft Office and then not knowing how it happened.  I couldn't resurrect it so I have to buy another .  The chap who fitted my SSD put Windows on and also Office, so that is what went into oblivion. :(
Title: Re: Testing
Post by: PamMcD on 21 March, 2021, 09:12:19 AM
Now have Microsoft 365 and it is very good, I don't think that I can delete it.   8)
Title: Re: Testing
Post by: PamMcD on 22 March, 2021, 01:39:44 PM
It was lovely to read all the old messages on the GB.  I am still finding the MB a little hard to make sense of but I will soon get used to it.  Love all you are doing. I want Ernie to come on here but I don't think he is interested these days.  ;)
Title: Re: Testing
Post by: LeeB6430 on 23 March, 2021, 01:16:34 AM
One vote for Office 365 Hmmm 8)
Title: Re: Testing
Post by: PamMcD on 24 March, 2021, 10:53:05 AM
The webpage takes a long time to load, but maybe that is my system. The fact that I have an ssd will not make any difference, it must be my wifi/internet. :(
Title: Re: Testing
Post by: Outback Traveller on 07 April, 2021, 07:41:24 AM
First Post on New Msg Board - Greetings All !!
Title: Re: Testing
Post by: LeeB6430 on 07 April, 2021, 08:13:30 AM
Welcome back Ken. Enjoy! Thanks for your help
Title: Re: Testing
Post by: Outback Traveller on 07 April, 2021, 11:29:52 PM
Thanks for you patience, determination and hard work. Lee. Still slow to load/reload. But them's the breaks, eh.
I'm using my HP Win Desktop to access the Board, as neither my MacBook nor iPhone will load it (time out after 10 minutes). Got me perplexed because I thought it might have been my AV software. However, I'm running the Win version of the same AV program on here...Ha!
Another one of life's mysteries

Cheers
Title: Re: Testing
Post by: LeeB6430 on 16 April, 2021, 04:01:30 AM
Thanks for the input Ken, and apologies for tardy response.

I have to say that after suspicious/unfriendly AV suites, my thoughts turned to Safari (Apple users have my undying sympathy ;D ;D ;D ;D)

At one stage of my testing, on my IBM compat, I tried the Windows compliant Safari (5.1.7) but it wouldn't let me access the site at all. Zero progress.  >:( >:( >:( >:(

For what it's worth:
i7 930 3.2Ghz (older than its owner)
12GB RAM
512GB SSD
6 TB SATA3 6GBs Archive storage
GTX460 GPU (same age as processor above)
Win 10 20H2
50Mbps NBN (currently downloading @60Mbps !!!)

Cheers
Lee
Title: Re: Testing
Post by: PamMcD on 22 April, 2021, 01:11:15 PM
I am still experiencing slowness of loading and went to make my bed while it loaded today.  Will it be my system or what?  Tomorrow when I boot up I will test my internet speed and then log on to the MB.
Title: Re: Testing
Post by: Outback Traveller on 23 April, 2021, 02:11:48 PM
Hi Lee and Pam

Still slow to load - 2min 27sec on my Win Desktop. But can live with that. My MacBook (Safari) simply times out at the 10-12 minute mark.
Pretty quiet here, just heard that WA has gone into lockdown thanks to Indian travelers coming in with their particular Covid variant...

I can feel some more State Border closures coming on...

Just what we need with our 2020 Jun and July Army reunions being put off to June and July 2021, in Townsville, QLD and Tweed Heads, NSW respectively

 8) :)