Author Topic: Testing  (Read 100 times)

LeeB6430

  • Administrator
  • Newbie
  • *****
  • Posts: 9
    • View Profile
Testing
« on: 09 March, 2021, 09:38:07 AM »
This is the first test on a board wot I made 8) 8) ;D

MegB

  • Newbie
  • *
  • Posts: 1
    • View Profile
Re: Testing
« Reply #1 on: 09 March, 2021, 10:00:27 AM »
Grammar & Spelling !! >:( >:(

Poul

  • Newbie
  • *
  • Posts: 1
    • View Profile
Re: Testing
« Reply #2 on: 09 March, 2021, 04:06:30 PM »
I had no problems creating an account from Denmark :-)
No AV issues either

linhmartin

  • Newbie
  • *
  • Posts: 6
    • View Profile
Re: Testing
« Reply #3 on: 11 March, 2021, 11:22:26 AM »
Ditto here, from Vietnam - I turned off Norton Password Protect and sailed through the registration process.  But that said, I think we should mention somewhere that it's the "register" button people need to look for on their first visit - I can't be the only dumbass in the world who saw so many buttons that I felt like I was in a maze!!!

LeeB6430

  • Administrator
  • Newbie
  • *****
  • Posts: 9
    • View Profile
Re: Testing
« Reply #4 on: 12 March, 2021, 04:09:07 AM »
I'm going to research a splash screen to the effect "If you wish participate on this MB you must first register a username & password".
However, if you insist on being unique in this world who am I to take a contrary view? ;D ;D 8)

linhmartin

  • Newbie
  • *
  • Posts: 6
    • View Profile
Re: Testing
« Reply #5 on: 13 March, 2021, 10:57:16 AM »
How about, "To participate on this MB, please click the "register" button and follow the prompts"?  I honestly took ages to find the "register" button because the whole horizontal menu is so insignificant............

LeeB6430

  • Administrator
  • Newbie
  • *****
  • Posts: 9
    • View Profile
Re: Testing
« Reply #6 on: 14 March, 2021, 07:03:46 AM »
I'm out all day Mon/Tue 15/16 Mar. I'll make a new user and see what's possible ASAP

PamMcD

  • Newbie
  • *
  • Posts: 9
    • View Profile
Re: Testing
« Reply #7 on: 18 March, 2021, 11:49:30 AM »
I am saying thumbs up because I do not want to appear to be thick as you know what.  But, hey,  I am a very old lady who does silly things like deleting Microsoft Office and then not knowing how it happened.  I couldn't resurrect it so I have to buy another .  The chap who fitted my SSD put Windows on and also Office, so that is what went into oblivion. :(

PamMcD

  • Newbie
  • *
  • Posts: 9
    • View Profile
Re: Testing
« Reply #8 on: 21 March, 2021, 09:12:19 AM »
Now have Microsoft 365 and it is very good, I don't think that I can delete it.   8)

PamMcD

  • Newbie
  • *
  • Posts: 9
    • View Profile
Re: Testing
« Reply #9 on: 22 March, 2021, 01:39:44 PM »
It was lovely to read all the old messages on the GB.  I am still finding the MB a little hard to make sense of but I will soon get used to it.  Love all you are doing. I want Ernie to come on here but I don't think he is interested these days.  ;)

LeeB6430

  • Administrator
  • Newbie
  • *****
  • Posts: 9
    • View Profile
Re: Testing
« Reply #10 on: 23 March, 2021, 01:16:34 AM »
One vote for Office 365 Hmmm 8)

PamMcD

  • Newbie
  • *
  • Posts: 9
    • View Profile
Re: Testing
« Reply #11 on: 24 March, 2021, 10:53:05 AM »
The webpage takes a long time to load, but maybe that is my system. The fact that I have an ssd will not make any difference, it must be my wifi/internet. :(

Outback Traveller

  • Newbie
  • *
  • Posts: 2
    • View Profile
Re: Testing
« Reply #12 on: 07 April, 2021, 07:41:24 AM »
First Post on New Msg Board - Greetings All !!

LeeB6430

  • Administrator
  • Newbie
  • *****
  • Posts: 9
    • View Profile
Re: Testing
« Reply #13 on: 07 April, 2021, 08:13:30 AM »
Welcome back Ken. Enjoy! Thanks for your help

Outback Traveller

  • Newbie
  • *
  • Posts: 2
    • View Profile
Re: Testing
« Reply #14 on: 07 April, 2021, 11:29:52 PM »
Thanks for you patience, determination and hard work. Lee. Still slow to load/reload. But them's the breaks, eh.
I'm using my HP Win Desktop to access the Board, as neither my MacBook nor iPhone will load it (time out after 10 minutes). Got me perplexed because I thought it might have been my AV software. However, I'm running the Win version of the same AV program on here...Ha!
Another one of life's mysteries

Cheers